Nieuwe BB-serie: compacte, hoogwaardige haakse tandwielkast

De tandwielkasten uit de BB-serie zijn haakse tandwielkasten. De tandwielkasten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor toepassingen die compacte afmetingen, flexibiliteit en een uitstekende prestatie vereisen.

De haakse tandwielkasten uit de BB-serie worden vaak toegepast binnen machine automatisering, waarbij een goed uitgelijnde haakse tandwieloverbrenging met een hoog rendement nodig is, beschermd door een behuizing.

Compact formaat en volledige bescherming

Spiraalvormige (gleason) kegeltandwielen met geharde vertanding vormen het hart van de tandwielkasten van klein en compact formaat.

Bij deze reductie hebben we een aluminium behuizing gecreëerd, met extreem compacte afmetingen, om volledige en totale bescherming van de tandwielen te bieden. Veilig en optimale bescherming tegen vervuiling door externe elementen.

Smering en verschillende koppelingsoplossingen

Het gebruik van de behuizing, samen met Nilos-ringen, zorgt voor een uitstekende en langdurige smering van de keerringen, waardoor regelmatig onderhoud niet nodig is.

Deze serie tandwielkasten heeft twee askoppeling oplossingen: massieve in- en uitgaande assen, Ø14×30 of holle ingaande as Ø14×16 en Ø14×71 (doorgaande) uitgaande as.

Interesse gewekt? 

Download voor meer informatie de brochure. Daarnaast zijn wij via de mail  of telefonisch via 033 451 9505 altijd bereikbaar.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden