7 redenen waarom de KFT105 gebouwd is voor de toekomst

We zien een groeiende interesse voor onze KFT105 op beurzen en bij klanten over de gehele wereld en in iedere sector. Zo worden de wormwielkasten in bijvoorbeeld de biomassa of kolen gestookte ketels steeds meer vervangen voor vlakke opsteek reductoren.

En in Oostenrijk en Duitsland maakt men al langere tijd gebruik van de voordelen die vlakke opsteek reductoren bieden.

KFT105 gebouwd is voor de toekomst

Aandrijving van de toekomst 7 onderscheidende kenmerken maken dat de KFT105 gebouwd is voor de toekomst:

 

  1. Stille werking. De compacte oplossing vermindert de trillingen van de éénfase motor tot een minimum.
  2. Energiebesparing. De vlakke opsteek reductoren heeft tweemaal de efficiëntie van een wormwielkast. Dit betekent een verminderd gebruik van energie en de mogelijkheid om de aandrijving uit te voeren met de helft van het vermogen.
  3. Geen statische wrijving. Door statische wrijving op een wormwielkast is een hoog aanloopmoment benodigd. De KFT105 heeft dit probleem niet en verschaft vanaf de start het maximale uitgaande draaimoment.
  4. Compacte grootte. De grootte is beperkt tot een minimum en dankzij de L-vorm is de KFT105 perfect voor montage op een vijzel.
  5. Groot aanbod van overbrengverhoudingen. De KFT105 is beschikbaar in de ratio van i=20.57 tot i= 929,40. Dit zorgt voor een late snelheid, zelfs met een 4-polige motor.
  6. Beschikbaarheid van verschillende vermogensniveaus. De KFT105 is beschikbaar in 25W, 40W, 60W, 90W en 120W.
  7. Veiligheidsvoorzieningen. De KFT105 is uitgevoerd met een PTO die essentieel is om de levensduur van de motor te behouden.

Gebruikt in vele toepassingen

Dankzij deze kenmerken is de KFT105 geschikt voor vele toepassingen binnen de industrie: aandrijven van de aanvoervijzel, beweging van turbulator, as transport tijdens het reinigen

De KFT105 is een flexibele, efficiënte aandrijving met hoog rendement. Daarom zijn wij van mening dat het de aandrijving van de toekomst is voor biomassa ketels.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

[contact-form-7 id=”87″ title=”Richiesta informazioni prodotto”]

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden