Toegankelijkheid, een belangrijke sector voor ons

We hebben al veel beweging gebracht in de wereld van toegankelijkheid. Toepassing na toepassing kunnen we de combinatie van een aandrijving en DC motor klantspecifiek aanbieden.

In samenwerking met een bekende Europese fabrikant hebben we alle aandrijvingen ontwikkeld voor draaideuren, gebruikmakend van vlakke opsteek reductoren/haakse tandwielkasten in combinatie met verschillende types gelijkstroommotoren. Daarnaast leveren we wormwielkasten aan een bekende producent van diefstalpreventie toegangen.

Ook Europese trapliftfabrikanten vinden bij Transtecno de juiste oplossing voor diverse installaties. Zo hebben wij een specifieke traplift voorzien van een speciaal aangepaste aandrijving bestaande uit een wormwielkast en een DC motor met permanente magneten.

Een wormwielkast uitgevoerd met DC neodymium magneet gelijkstroommotor, is toegepast op tilplatforms van de marktleider binnen de sector. Het is een compacte oplossing met hoge prestaties, eigenschappen die zeer gewaardeerd worden in deze sector.

Dankzij onze technische expertise zijn we in staat om fabrikanten te ondersteunen bij projectontwikkeling en kunnen we op maat gemaakte motoren leveren. Zowel voor wormwielkasten, haakse tandwielkasten als vlakke opsteek reductoren in combinatie met DC motoren.

Bovengenoemde oplossingen worden tevens gepresenteerd tijdens de Interlift
2015 beurs waar wij aanwezig zullen zijn in oktober.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden