Remmotoren met Silent uitvoering

Remmotoren zijn cruciaal voor machines en systemen die nauwkeurige positionering vereisen, frequent starten en stoppen, of het vasthouden van (zware) ladingen. Een bekend kenmerk van remmotoren is het geluid dat ze produceren tijdens het remmen. Dit kan problematisch zijn bij bepaalde toepassingen, zoals in theateraandrijvingen.

Transtecno heeft daarom een “silent” remmotor in haar leveringsprogramma

Transtecno heeft daarom een “silent” remmotor in haar leveringsprogramma, die minder remgeluid produceert. Dit wordt bereikt door het gebruik van speciale, geluidsabsorberende materialen. Hoewel deze remmotor stiller is, behoudt hij de essentiële eigenschappen en functionaliteiten die van belang zijn voor een remmotor.

Voordelen van de stille remmotor

Naast het primaire voordeel van een stiller remproces, biedt de silent uitvoering van de remmotor nog enkele bijkomende voordelen. De remmotoren hebben een langere levensduur en vereisen minder onderhoud, omdat de extra aandacht voor het verminderen van trillingen en geluid resulteert in minder slijtage aan de motoronderdelen en een kleinere kans op storingen. Zo is de silent remmotor een uitstekende oplossing voor toepassingen waarbij geluidsreductie van groot belang is, zonder in te leveren op prestaties en betrouwbaarheid.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op: mail naar [email protected] of telefonisch via 033 451 9505  of bekijk onze pagina over remmotoren.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden