Wereldwijd vertegenwoordigd

Dankzij de wereldwijde aanwezigheid van Transtecno vestigingen, is Transtecno beschikbaar voor veel klanten over de hele wereld. Transtecno is daardoor een strategische en dynamische partner die snel kan reageren op specifieke behoeften.

Presenza Globale

Amerika

Americhe

Europa en Afrika

Europa e Africa

Azië en Oceanië

Asia e Oceania
MA Transtecno S.A.P.I. de C.V.
 

In Mexico is een dochtonderneming gevestigd. Mexico is een opkomend land in het hart van Amerika. Het vormt een strategische brug tussen de Noord- Amerikaanse markt en de Latijns-Amerikaanse markt. De vestiging in Mexico heeft gekwalificeerd personeel, een groot magazijn en productassemblagelijnen. Dit allemaal zorgt ervoor dat we kunnen voldoen aan de vraag van klanten uit Midden-Amerika, Ecuador, Colombia en Venezuela.

Transtecno Brazil
 

De Braziliaanse markt heeft altijd veel potentie gehad voor Transtecno, waar wij sinds 2008 rechtstreeks aanwezig zijn in het gebied via het verkoopkantoor Porto Alegre. Dankzij de samenwerking met Reggiana Riduttori en Interpump hebben Braziliaanse klanten nu twee nieuwe referentiepunten: één in Caxias do Sul en de andere in Indaiatuba.

Transtecno Usa – Canada
 

Opnieuw zorgt de samenwerking tussen Transtecno en Reggiana Riduttori voor ontwikkelingen op de Amerikaanse en Canadese markt dankzij drie verschillende fabrieken in Pennsylvania, in de staat Washington en in Ontario.

Transtecno Chile – Peru
 

Opnieuw ontstond uit een samenwerking tussen Reggiana Riduttori en Interpump Hydraulics Transtecno Peru. Transtecno Peru kan dankzij de hoofdkantoren in Santiago en Lima de ontwikkeling van de markt volgen.

Transtecno srl
 

De moederonderneming, gevestigd in Anzola Emilia, Bologna, produceert aandrijfcomponenten: een complete serie vertragingskasten en elektromotoren. In 2021 met de overname van het bedrijf DZ Transmissioni, werd het aanbod uitgebreid tot een compleet assortiment haakse tandwielkasten. Dankzij de overname van Draintech, een ander historisch bedrijf in de mechanische sector, omvat het productieprogramma van Transtecno sinds 2022 ook spindelaandrijvingen.

Transtecno B.V.
 

De Nederlandse dochteronderneming Transtecno B.V. is gevestigd in Amersfoort. Transtecno B.V. is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Klanten kunnen rekenen op een groot magazijn, veelal levering vanuit voorraad, eigen assemblagelijn en technische specialisten die klanten kunnen voorzien van advies bij aandrijf technische vraagstukken.

Transtecno Aandrijftechniek B.V.
 

Het andere bedrijf gevestigd in Amersfoort is gespecialiseerd in specialistisch maatwerk. Transtecno Aandrijftechniek biedt u advies, begeleiding en uiteindelijk levering van innovatieve oplossingen voor aandrijftechnieken.

Interpump Antriebstechnik Transtecno
 

Het grote potentieel van de Duitse markt leidde tot de opening van een verkoopkantoor in Duitsland. Het verkoopkantoor is gevestigd in Stuttgart en volgt de ontwikkeling van de markt op de voet dankzij het gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in de sector.

Hangzhou Transtecno Power Transmissions Co Ltd (HTC Co Ltd)
 

Net als de Italiaanse productiefabriek maakt het gebruik van geavanceerde machines: het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de voortdurende investeringen in nieuwe technologieën garanderen een volledige controle over het productieproces. Naast de productie volgt het de ontwikkelingen van de Chinese markt en Aziatische landen

Transtecno India
 

De aanwezigheid van Transtecno op de Indiase markt is door de jaren heen altijd constant gebleven via het verkoopkantoor in Mumbai. Dankzij een overeenkomst met Interpump hydraukucs heeft Transtecno India sinds 2022 een hoofdkantoor in Hosur en een filiaal in Noord- India, in Pantnagar.

Sales Office South Korea
 

Ons verkoopkantoor in Zuid-Korea wordt, zowel technisch als logistiek, ondersteund door onze fabrikant in China en haar personeel.

Sales Office Oceania
 

Het verkoopkantoor Oceannia beheert het distributienetwerk en zorgt voor OEM’s over het hele continent. Klanten kunnen rekenen op twee kantoren, gevestigd in de staat Queensland en Victoria.

Onze waarden

We delen dezelfde passie en ambitie om resultaten te bereiken als de klant.

Klantenservice

We delen dezelfde passie en ambitie om resultaten te bereiken als de klant.

De mensen centraal

Het werk wordt uitgevoerd door zeer technische en competente professionals welke het profiel van het bedrijf schetsen.

Continue innovatie

We implementeren technologie en onderzoek om een solide en loyale relatie op te bouwen.

Een globale visie

Het zoeken naar nieuwe markten en een continue samenwerking tussen de verschillende locaties vormen de basis van ontwikkeling.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden