DZ Divisie, strategische stap in de groei van de onderneming

Wij hebben een zeer belangrijke, strategische stap gezet om ons groeiproces voort te zetten en om, als Transtecno en als Power Transmissions Divisie van de Interpump Group, het referentiepunt te zijn op de markt voor krachtoverbrengingen.

Op 14 januari heeft Interpump Group de afronding (closing) aangekondigd van de overname van DZ Trasmissioni, een fabrikant van kegeltandwielkasten gevestigd in Zola Predosa (Bologna), onder de eerder in november 2020 aangekondigde voorwaarden.

De laatste stap zal de fusie door inlijving van DZ Trasmissioni met Transtecno zijn, die gepland is voor 1 mei 2021. Ons aanbod van AC, DC en BLDC tandwielmotoren zal, dankzij de DZ Divisie, uitgebreid worden met kegeltandwielkasten, vijzels en lineaire aandrijvingen.
De producten van DZ lossen elk probleem op van krachtoverbrenging van de roterende beweging tussen twee of meer assen die onder een hoek van 90° ten opzichte van elkaar staan, en bieden een complete reeks producten en een groot vermogen om oplossingen op maat te ontwerpen.

Dankzij hun 30-jarige geschiedenis zullen het merk, de producten en het personeel van DZ Trasmissioni een hoeksteen blijven voor vele tevreden klanten. Het DZ-Team zal het belangrijkste technische en commerciële referentiepunt blijven voor kegeltandwielkasten, vijzels en aandrijvingen, en een echte Business Unit vormen binnen de bedrijfsorganisatie van Transtecno.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden