Car-WashTecno: alle oplossingen voor auto wasstraten

Car-WashTecno is onze lijn aandrijvingen die perfect aansluit op de aandrijfsystemen voor autowasstraten.

De nieuwste Transtecno catalogus bevat een overzicht van alle oplossingen die voor deze industrie zijn ontwikkeld. Zo bieden wij oplossingen voor het draaien en verplaatsen van de borstels, voor het wassen van carrosserieën en wielen in autowasstraten. Daarnaast hebben wij verschillende oplossingen voor het gebruik van tunnelwassers, waarbij het voertuig door het reinigingsproces wordt getrokken. Transtecno beschikt over veel verschillende oplossingen voor alle bewegingen die plaats vindt in de wastunnel. Van de wasborstels tot de ventilatoren van de droger.

Naast de CWT-wormwielkasten, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de Carwash toepassingen vindt u ook CM-wormwielkasten, CL-wormwielkasten, CMG-rechte tandwielkasten, FT-parralel assige tandwielkasten en ITH/ITS en ITB-tandwielkasten in het Transtecno leveringsprogramma. Het gehele Transtecno programma is direct uit voorraad leverbaar. Onze meest recente ontwikkeling in samenwerking met Reggiana Riduttori, die samen met Transtecno de POWER TRANSMISSIONS DIVISION van de Interpump Group vormt, is de nieuwe RR/ CM-CMB gecombineerde aandrijvingen. Een uitstekende combinatie voor het aandrijven van zware applicaties.

SM-motoren met beschermingsklasse IP66 voldoen perfect aan de behoefte van de (verpakkings)industrie. Daarnaast zijn er nog vele verschillende oplossingen beschikbaar om een passende bescherming van de aandrijving te garanderen.

  • Op verzoek zijn de vertragingskasten verkrijgbaar met een zwart geanodiseerde oppervlakte afwerking.
  • Roestvrijstalen as voor een uitstekende bescherming bij buiten gebruik (op aanvraag verkrijgbaar)
  • De Washdown-cover met zwart geanodiseerde oppervlakte, geborgde bevestigingen en o-ring afdichting. Dit garandeert de beste bescherming van de uitgaande as van de vertragingskast.
  • Kunststof PP-kap, bestand tegen UV-straling. Het type materiaal en de rubberen keerring voorkomen het binnendringen van stof of water in de vertragingskast.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden