Crosa Sas, Tecnomaster in Piedmonte

Onze producten en merkdistributie toevertrouwen aan de juiste partners is een belangrijke doel van onze Transtecno groep.

Crosa Sas is diep geworteld in de regio’s Piemonte, Liguirië en Valle d’Aosta en heeft een sterke aanwezigheid in het gebied. Met meer dan 50 jaar geschiedenis biedt het snelle oplossingen voor de belangrijke lokale economie.

Crosa is actief op het gebied van industriële en technische aandrijfcomponenten, pneumatiek en kunststofverwerking op maat en de officiële dealer van veel toonaangevende merken.

Crosa Sas wordt nu ook een TecnoMaster-dealer. Crosa Sas zal aandrijvingen assembleren, leveren en een referentiepartner zijn in een zeer strategisch gebied van het land.

Crosa is met name een gekwalificeerde partner voor de machinebouwers in de voedingsmiddelen-, dranken- en verpakkingsindustrie en is al geruime tijd actief in deze sectoren, als leverancier van vele toonaangevende bedrijven.

Dankzij de jarenlange expertise en het sterke streven naar innovatie kan Crosa goed communiceren met de technische afdelingen van haar klanten. Op deze manier kan het de specifieke behoeften van elke sector omzetten en technische, logistieke serviceoplossingen op maat bieden.

Een magazijn van 3.000 M² met meer dan 70.000 artikelen zorgt voor korte levertijden en de zekerheid dat de servicetijden aanzienlijk worden verkort.

Giovanni Sartore leidt het bedrijf, wat is gevestigd in Alba (CN-Italië), in een industrieel gebied tussen Turijn, Cuneo en Asti.

Richiedi informazioni

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden